عامر بن مسلم عبدی

عامر بن مسلم عبدی

عامر بن مسلم عبدی اهل بصره بود و با جمع مسافرانی که از بصره هجرت و قصد پیوستن به اباعبدالله الحسین (ع) را داشتند، هم سفر شد. در روز هشتم ذی الحجه در همان آغاز سفر امام، در منزلگاه ابطح نزدیک مکه به مولا و مقتدایش پیوست.

عامر بن مسلم از طایفه ی عبدی یا سعدی بود که این دو طایفه از تیره های عبدالقیس و عدنانی بودند. پدرش مسلم، شهید جنگ صفین و پاکباز راه امیر مؤمنان علی (ع) بود.

زندگی عامر سرشار از تجربه های گران قدر بود. جنگ جمل را دیده بود. خیانتهای اهل بصره، شهادت سلیمان بن رزین، اولین سفیر اباعبدالله به بصره، گسستن های متوالی و پیوستن ها در محفل ماریه دختر منقذ، مدعیان دروغین و سرانجام در مسیر مکه تا کربلا، ریزش ها و رویش هایی شگفت. گسستن ترسوها و دلبستگان به دنیا و همراهی پاکان پاک باز.

عامر سرانجام به کربلا رسید. غلام او «سالم» نیز در این سفر همراه وی بود.

در صبحگاه عاشورا، همراه با دیگر یاران در قامتی به استواری کوهساران، مقابل دشمن ایستاد و در تیرباران دشمن پس از نبردی خونین و دلاورانه به شهادت رسید.

سن او در هنگام شهادت حدود ۵۰ سال بوده است. در زیارت ناحیه ی مقدسه آمده است: السلام على عامر بن مسلم. در زیارت رجبیه به او و غلامش سلام داده شده است: السلام على عامر بن مسلم و مولاه سالم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *