صدها فرشته بوسه برآن دست می زنند
کز کار خلق یک گره بسته وا کند
به یاری خداوند متعال و به برکت برگزاری مراسم ایام اربعین امسال (۱۴۴۷ق ۱۴۰۴ش) در بیت العباس شیراز با همراهی هیئت متحده فداییان حضرت ابا الفضل (ع) و موسسه شهید سید حمید رضا رضا زاده مشابه سال گذشته توفیق آزاد سازی تعدادی از زندانیان جرایم غیر عمد مالی نصیبمان گردید.
برای انجام این عمل خداپسندانه مجموعا مبلغ ۱۰.۱۰۸.۰۰۰.۰۰۰ (ده میلیارد و یکصدو هشت میلیون ریال) تامین گردید
این مبلغ با هماهنگی ستاد دیه استان و اداره کل زندان ها که زمینه گذشت شاکیان از بخشی از طلب خویش را فراهم نموده بودند و قسمتی از بدهی افراد نیز مستقیما توسط ستاد دیه پرداخت شده بود در دو مرحله ابتدا ۲۳ نفر و در مرحله دوم ۱۲ نفر و در جمع موجبات برگشت ۳۵ زندانی شامل ۲۷ مرد و ۸ زن را به کانون خانواده هایشان فراهم نمود.
در این اقدام خیر خواهانه موسسه شهید رضا زاده ۳.۰۷۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال و کمیته امداد امام خمینی استان فارس ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و دو نفر از خیرین ۲.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و شرکت کنندگان در مراسم ایام اربعین بیت العباس شیراز ۱.۶۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال مشارکت داشتند





بدون دیدگاه